Stambyten Stockholm

RING OSS - 08-124 201 52

Om oss

Om oss

Välkommen till BKS-gruppen som erbjuder stambyten i Stockholm. Av oss får du stambyten till ett bra pris eftersom vi utför alla arbeten i alla led, och inte tar in underentreprenörer. Idag har vi 50 anställda som är kompetenta inom stambyten i Stockholm med kompetens för nybyggnation, renovering såsmom plattsättning, arbetsledning och administration. Vi har kvalitetskontroller av alla våra arbeten enligt egenkontrollsystem och integrerat kvalitets- och miljösystem.

Vi arbetar nära våra kunder

När ni anlitar oss får ni hela arbetet gjort av oss och i nära kundrelation med våra kunder. Det som är viktigt för er är viktigt för oss och vi fokuserar på goda relationer med alla våra kunder och för att ni ska bli nöjda med vårt arbete. Vi är ett integrerat företag, vilket innebär att i våra arbetslag arbetar både hantverkare och platschefer som följer med i arbetet från start till mål. Våra platscehfer tar beslut om allt från tillvalhantering, information om vattenavstängning, samordning av stambyten och renovering av kök, toaletter och badrum.

I Stockholm vänder vi oss till fastighetsbolag som ansvarar för fastighetens stammar, till BRF:er och privatpersoner. Som privatperson har ni alltid möjligheten till ROT-avdrag och vi är ett ganska typiskt ROT-företag som uppfyller alla villkor för ROT-advrag för alla husägare.

Arbetar med ROT-avdrag

Vi utför även andra tjänster än stambyten och arbetar med projektering, vi ritar våtrum i CAD, vi för planritningar och uppställningsritningar för varje vägg och har alla certifikat som krävs för ett arbete med stambyten av hög kvalitet. Vi lägger stort fokus på tillval så att bostadsägare har möjlighet att välja vilka tillval som ni önskar i er egen bostad.

Anlita oss för stambyten i Stockholm!

BKS-gruppen AB


Svetsarvägen 15
171 41 Solna

08-124 201 52

[javascript protected email address]

556795-3632


Stambyten

ROT-företag


logo-image

Om Oss

Vi byter stammar för BRF:er, privatpersoner och fastighetsföretag med hög kvalitet och goda kundrelationer!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

BKS-gruppen AB

Org nr: 556795-3632
Svetsarvägen 15
171 41 Solna
Tel: 08-124 201 52

Hitta hit